" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Selamat Hari Raya Aidil Adha}
Monday, October 14, 2013 | 7:00 AM | 0Comment

Bismillah

Assalamualaikum,

          Dear reader, amboiii,dah macam nak buat surat pulakk. Hmm hmm,act nak ucap selama hari raya aidil adha. bagi aku raye tahun ni tak best. k. tak best. -.-' i don't know why. Hope esok dpt tengok lembuu. every year bila aku pegii je mesti dah habes ptong lembu semua. ergh. shit. esok nak tengok lembu nak tengok nak tengok. kawn aku ckp lembu tu nnti nangis . ehh ? seriously ? takut aku pulak yg nangis esok bila lembu tu meronta ronta. hmm hmm. tadi tolong my mom. ptong bwang,carrot,ayam. ptg tadi pegi pasar. haa. nak cite pasal pasar kejap,tadi ade sorang pakcik ni, ni kat tempat ikan k. -.-' aku tengah tunggu mak tengah beli ikan,tetiba pakcik ni terpijak kaki akuu,dahlahh kotor, yuksssssss. bila pakcik tu pijak,aku terus terdiam,pakcik tu blah cemtu je ? adoii adoii. aku nak je ckp, pakcik ! say sorry manaa ?! ish ish ish,takpelahh,bende dah lepas,sye dah maafkan pakcik,jangan risau, esok kan rayaa :D so kene happy.

HAPPY ? hmm. tak happy pun sebenanya, mikhail demam, dia suspek denggi. baru ni dia bagitahu, dri siang tadi da tnak bgitahu. :'( patutlahh tak text akuu. hmm,time ptg tu dia ckp dia nak main bola,bru text 3 kali je,lepastu dia terus tak text,bukannya dia main bola,rupanya dia pergi klinik. hmm hmm. :'( nak menangis choiiy bila dia bgitahu tuu, tapi aku diam je sbb ade adik kat blik ni,malam kang tengoklahh. smlam dah menangis dahh sbb......... k. nevermind.

DIBAHH !esok nak rayaa lahh,jngan lah nangis nangis, macam wak ckp keepl calm and stay cool.
okaylah okaylahh. byee.




act rasa nak sepak ja muka adik aku tuu, why so gedik adik ?




We One Family}
Friday, September 27, 2013 | 8:09 AM | 0Comment

Assalamualaikum

Dah lama tak update blog. berhabuk blog. *tiuptiuptiuptiup* . Tetiba jaa teringat dekat blog nii, sebenarnya takda mood. Tak tahu kenapa takde mood :( next week dah PMR, pejam celik pejam celik dah nak dkat lagi 4 hari je. Apepunn doakan yang terbaik okayy ? kenapa lagi seminggu nak PMR ni aku baru rasa semangat nak belajar. kenapaa ? :'( maybe Allah nak tunjuk something dekat aku. tapi takpe,aku akan buat yang aku mampu,yang terbaik demi mak and ayah aku. Mom and Dad i will be proud you. :') Haritu aku ada mimpi yang aku amik result pmr,then check result yang aku ada 1 failed,tapi lupa apa yang failed. K. sumpah takut. :'( semalam dorang dah susun meja and kerusi kat dewan,kalau nak pegi sekolah mesti lalu dewan tu,bila tengok ja dewan tu, hati pun dupdapdupdap. Haritu kitorang buat kerja gilaa,sbb nak lepaskan tebsion and stress sbb buat latih tubi bnyak sngt. so dengan tidak sengaja nya kitorang pun main lah clap clap dkat dataran asrama,tetiba kak awien marahh. hahaha. kak awien ckp,jngan bising sangat takut cikgu baie marah. lepastu esoknya budk laki nak join. semak k semak =.= don't mind lah kalau budak laki ni diam. ni bila gelakk punya la kuat. annoying gilaa. tambah2 lagi bila hack gelak. memang tak ingat dunia rasanya.
tapi itu semua kenangan, :') tahun ni kitorang happy sbb dapat kawn yang satu kepala. tahun depan masing masing nak pindah. kenangan tetap kenangan kan ? kenangan kena buat ikrar pelajar malam buta, kenangan main pusing pusing kat padang smpai pening, kenangan lepak bwah bulan sesama,kenangan gaduh,kenangan wawa sakit. itu semua kenangan. apepun aku tetap sayang korang. korang lah kawan terbaik aku,susah senang aku ada korang. aku ingat lagi kelmarin duit aku hilang 10 ringgit,semua kawan rpat aku bagi duit. thanks sngt2 sbb tolong aku. nnti aku tolong korg pulak. aku syang korg macam adik beradik aku sendiri.
aku nak mintak maaf dengan korang kalau ade maki or marah2 korang. semalam aku pukul alip guna pembaris. sorry tau lep,minggu depan aku bwak gula gula bagi kau tanda mintak maaf. to wak and hack thanks sbb dah ajar aku math,dri tak tahu ape,and now aku aku dah tahu sikit. to wawa and thanks sbb jadi kawn luahan aku. to farah kau kawn paling best tahun ni, bila aku nangis sbb someone kau mesti pujuk aku elok2. bila katil aku bersepah then aku terus tido,kau yang kemaskan. aku tak tahu nak balas ape kat kau. to sera thanks jugak,bila aku nak cite ape ape yang aku tak puas hati mesti aku cite kat kau kan ? to una,kau kawn dduk sebelah aku kat dlam dorm, bila nak tido mesti kau rapat katil dengan aku,aku ingat lagi kau mimpi macha hritu,kau ckp macm2. kau takut gila gila masa tu. itu semua kenangan dalam hidup aku. aku akan ingat smpai mati. korang kawan terbaik yang pernah aku jumpa. next year kalau korang pindah jangan lupakan aku. don't know how to logrolling all of you. :')






Siti Nazuwa binti Mohd Sharin
Lukhman bin Md Zamzuri
Nur Syahirah Farzana binti Hasnan
Mohammad Irfan bin Disham
Nur Farah Izzati binti Baharin
Mohammad Alif Najmi
Nurul Ainina Husna binti Mgat Meze
Nur Alis Yasmin binti Ridzuan
Nur Asyiqin Izyan